Contact

Eetcafé de Buren
Peperstraat 31
1611 CM Bovenkarspel
Email De Buren
Telefoon: (0228) 521 090
Openingstijden:

– vanaf 1 juli tot en met 16 augustus van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend.
* bezorging op de dagen dat wij geopend zijn tussen 17:00 en 21:00 uur.


Lieve gasten,

Wij doen niet aan shifts ⏱ dus u kunt onbezorgd bij ons genieten van een hapje en drankje van onze nieuwe menukaart. Gewoon relaxed en lekker genieten, de wereld is al gek genoeg. Vanaf 1 juli tot en met 16 augustus kunt u bij ons van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 terecht! *bezorging op de dagen dat wij geopend zijn tussen 17:00 en 21:00 uur.

➡️ Wel hebben wij een aantal regels waar we met z’n allen even om moeten denken. 

– Wij mogen binnen maximaal 30 gasten ontvangen. Reserveren is verplicht.  Mocht u niet gereserveerd hebben en toch onverwachts bij de deur staan, als wij plek hebben maken we gewoon eerst netjes eerst reservering en kunt u lekker plaatsnemen.

– 2 personen of meer uit hetzelfde huishouding is toegestaan aan 1 tafel. Komt u niet uit hetzelfde huishouding moeten wij de 1,5 meter hanteren. 

–  Bij binnenkomst doen wij een controle gesprek

–  Graag de handen desinfecteren. 

Wij zorgen voor extra menukaarten, tafels, en stoelen en het toilet wordt meerdere malen schoongemaakt. Ondanks al die regels hebben wij er wel ontzettend zin in om jullie weer lekker te zien en te verwennen 😋 Voor reserveren kunt u bellen op ✅ 0228 521090, mailen of gebruik onderstaand contactformulier

Tot snel bij Eetcafé de Buren ❤️